About me

Roos Maas

Mijn leven

Toen ik klaar was met school schakelde ik mijn focus naar het leven in de zon. Ik ben geen grote golfer, maar ik denk graag na over de uitdagingen die golf met zich meebrengt. Ik begon deze blog in 2010 met een eenvoudig uitgangspunt: om mijn collega-golfers en mezelf te helpen met onze problemen. In de afgelopen twee jaar heb ik heel wat geleerd over de golf schoen industrie, maar vooral, ik heb geleerd over mijn eigen reis.

Het grootste probleem dat ik tegenkwam opgroeien was een 'golf schoen man' voor te veel jaren. Dit was vooral het geval als het ging om mijn vader, die had de 'golf schoen obsessie' gaande voor zo lang dat hij had zelfs een 'Ik wil dat' moment en kocht het eerste paar dat hij kon vinden. Ik ben een zeer grote fan van de 'dapper man' die golf speelt met een stropdas op. Dit maakt me verdrietig omdat mijn vader's liefde voor golfschoenen was nooit mijn schuld, het was uitsluitend een product van zijn eigen ontwerp keuzes en zijn eigen ego. In veel opzichten was ik een slachtoffer van mijn eigen ego.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het een geweldige hobby is en ik hou ervan om daar te zijn met mijn vrienden en familie.

Ik hou van het spel van golf en ik wil mijn passie met de wereld te delen. Als je me vindt op deze blog of vragen hebben over zonne-reuver. Ik zou graag van je horen. Neem gerust contact met me op. Ik ben momenteel een senior majoring in Milieustudies aan de Universiteit van Georgia en zijn geïnteresseerd in zonne-energie reuver. Ik zit ook in het laatste jaar van mijn master in Civiele Techniek aan de UGA. Mijn achtergrond is in Openbare Werken en Milieustudies en mijn passies zijn behoud en duurzaamheid. Ik hou ook van golfen met mijn vrienden en kijken naar mijn favoriete honkbalteam, de Atlanta Braves. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen te leren, plezier te hebben, en geniet van mijn tijd buiten. Mijn favoriete kleur? Ik ben een beetje van alles, ik ben over de hele kaart, en liefde om dingen te mengen.

Mijn Ebook, die heet 'Golf Schoenen in Detail' kan worden gekocht op Amazon of bij lokale winkels zoals Ikea. De boeken zijn voor u om te genieten zo vaak als je wilt en ik ben dankbaar voor uw steun. Neem een kijkje op de Ebooks: Solar Reverver en Solar Reverver – 2-5 (elk).

Dit was een fragment uit 'Golf Schoenen in Detail' een boek over Golfschoenen, van Roos Maas, een webdesigner, ontwerper en docent. Om het boek betaalbaarder te maken, biedt Roos de boeken gratis aan lezers in Duitsland en Frankrijk. Roos is een freelance webdesigner die eerder heeft gewerkt voor grote Europese merken zoals BMW en Renault. Hij heeft een interesse in design, architectuur, grafisch ontwerp en digitale marketing. Hij studeerde grafische vormgeving aan de Hogeschool van Leipzig en werkte enige tijd in Duitsland. Daarna verhuisde hij naar Frankrijk.

Mijn visie

Mijn passie is de sport, dus ik probeer een beetje te delen over mezelf en mijn leven. Ik ben ook een van de eigenaren van de website Solar Reuver.

Dus hier ben ik, in het midden van deze geweldige winter, proberen om een blog te schrijven over hoe ik in staat ben om te slapen in zo veel paar schoenen en nog steeds het gevoel dat het weer me niet kan raken. Ik probeer ook mijn gedachten te delen over golfschoenen, golfschoenen, en wat golf schoen is, en hoe golfschoenen kunnen worden gebruikt voor een paar verschillende dingen. Vandaag ben ik delen over de schoenen die ik hou en gebruik het meest. Er zijn geen goede of verkeerde antwoorden als het gaat om het dragen van een paar schoenen, er zijn slechts een paar dingen die je moet doen op basis van uw persoonlijke behoeften.