Contact

Roos Maas

Contactformulier

Ik ben altijd blij om eventuele vragen over golfschoenen te beantwoorden. Als dit bericht je bevalt, kun je me volgen op Twitter, Facebook en Google . Als u meer wilt weten over mijn opvattingen over golfschoenen en wat maakt ze verschillend van elkaar, lees dan de blog. Als je een specifieke vraag hebt die je beantwoord wilt hebben of iets met mij wilt delen, neem dan contact met mij op. Ik ben altijd beschikbaar op Twitter.

Hoe de juiste golfschoenen te kiezen en waarom

Ik word vaak gevraagd: "Hoe beslis ik welke schoen de juiste voor mij is?"

Het is een beetje zoals hoe een persoon wordt gevraagd welke auto geschikt is voor hen. Er zijn tientallen verschillende auto's die er zijn voor mensen om uit te kiezen en er zijn slechts zo veel keuzes, maar als je een serieuze golfer, dan zul je zeker besteden veel tijd aan dit soort besluitvormingsproces.

Als je contact met me wilt opnemen en we kunnen je telefonisch of per e-mail bellen, klik dan op de knop Contact met mij en typ hieronder je e-mailadres. Ik krijg veel gevraagd over golfschoenen en ik probeer het licht te houden. Stuur me alsjeblieft geen e-mail met de vraag om advies over hoe je het beste paar golfschoenen maken. Ik ben geen golfer en ik weet niet over dat spul.

Wat is het verschil tussen een goede golfschoen en een geweldige schoen?

Een goede schoen is er een die je een soepele, comfortabele rit op de baan geeft. Je hebt een geweldige schoen nodig, maar als je spel te stijf is om mee te spelen, kun je gemakkelijk het hele jaar door dezelfde schoenen dragen. Als u op het hek over een paar schoenen, ik verzoek u dringend om twee keer na te denken voordat je ze koopt. Ik heb persoonlijk gedragen sommige schoenen die ik haatte. Een was de goedkope, plastic, tennis schoen en de andere was het suède en suède-achtige golfschoen.

Opening Hours