Hoe te testen

Roos Maas

Te vaak komen mensen die nieuwe producten kopen binnen met een vooropgezet beeld over het product. Het product dat ze kopen is vaak het enige wat ze hebben gekeken op een website, en dat is het grootste probleem. Daarom zijn we hier, en we hopen dat je met ons meegaat op reis.

Het eerste wat we doen met ons nieuwe onderzoek is kijken naar het onderzoek in de context van de markt van het product. We beginnen met de meest bekende en meest gebruikte sportschoenen. En voor de volgende stap doen we hetzelfde met alle populairste producten die we kunnen bedenken. Dan verkennen we de andere belangrijke markt in de schoenenmarkt - de wandel- en trailrunningmarkten. Ik weet zeker dat je raden waar we nu heen gaan. We hebben geen idee wat er gaat komen, maar we proberen ons uiterste best om vooruit te kijken, om erachter te komen het volgende ding dat misschien wel het meest zinvol voor de markt als geheel.

We nemen feedback zeer serieus en vergeet niet dat de consument de eerste prioriteit is voor deze beoordeling en we proberen altijd onze golfschoenproducten te verbeteren.

Het is een interessante situatie als je de enige bron van een belangrijk stuk golf apparatuur.

Als u een gevestigde, ervaren product recensent die golfschoenen voor meer dan 20 jaar heeft beoordeeld, zult u dezelfde gevoelens die ik doe. Dit bericht is niet over de herziening van golfschoenen die gloednieuw zijn.

Ik wil schrijven over schoenen die een lange staat van dienst van het zijn top verkopers en ook de schoenen die al hebben bewezen succesvol te zijn. In deze post zal ik praten over de Nike SB en Adidas GOLF CLUB. Als je dit leest, denk ik dat je goed op de hoogte bent van het onderwerp. Zo niet, dan moedig ik u aan om een kijkje te nemen op mijn vorige artikelen waar ik de schoenen te herzien en de industrie in het algemeen te herzien. Mijn beoordelingen zijn niet voor de casual golfer of de casual speler.

Dus we laten je de beste golfschoenen zien onder de $100. En we helpen je de juiste maat te kiezen. We bieden ook een geweldige plek om te bladeren en schoenen te kopen, en als je een beetje hulp nodig hebt bij het winkelen - we helpen je zelfs om uit te zoeken waar je de beste deal krijgen. U uw maat kiezen en wij kunnen u helpen met het in grootte van suggesties. U ook kiezen voor een in-store service, waar u uw schoenen naar uw lokale winkel brengen en op maat laten monteren. Niet meer online zoeken naar de juiste maat. Laat Roos je helpen met je schoenenwinkelervaring.

We hebben ook een goede selectie van golfschoenen en schoenen te kopen, bijvoorbeeld schoenen voor dames. Als u vragen heeft over schoenenprijzen, maat, stijl, etc. - vraag het dan. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om u nog meer geweldige informatie over schoenen en golfschoenen te bieden, en u een betere prijs krijgen door onze website te volgen.

Dankzij ons testlaboratorium konden we onthullen dat de populairste golfschoen ter wereld voor vrouwen niets te maken heeft met het materiaal, omdat het meer een product is van zijn stijl en design. Ons onderzoek is niet beperkt tot vrouwen, maar alle mannen zijn op zoek naar een schoen met een zeer mannelijk ontwerp. De meest populaire en populaire stijlen zijn geëvolueerd uit een stijl die werd gezien in het verleden en ze zijn niet zo modieus vandaag. Dit is waar het idee van de "mannen ontwerper" vandaan kwam. Een man kan een pak kopen met zijn naam erop en het er erg cool uit laten zien, maar hij zal niet veel aandacht krijgen. De schoen moet mannelijk zijn en het moet er erg goed uitzien op hem. Mannen zijn erg ijdel, dus ze zien een man die draagt zeer knappe en slimme schoenen en ze willen zo stijlvol als hem.

Op het eerste gezicht, zou je geneigd zijn om te denken golfschoenen zijn voor iedereen.

Onze golfschoenen moeten een strenge test doorstaan om een bestseller te zijn en worden vervolgens beoordeeld in een lab op kwaliteit, comfort en pasvorm. Dit is hoe we golfschoenen evalueren: Ten eerste testen we elke golfschoen in ons assortiment met behulp van ons standaard vijfstapssorteersysteem. Deze testvragen omvatten: Onze gecertificeerde analist gebruikt de volgende formule om elke golfschoen te beoordelen: Om te begrijpen hoe deze test werkt, moet je een beetje weten over hoe elke golfer zijn of haar schoen gebruikt. Stap 1: Footstrike (de afstand die de golfbal van de bal naar de bal-out van de club reist) De test maakt gebruik van de volgende yardage metingen: 1,1 mm: Deze meting wordt gebruikt om de afstand te meten die de bal de grond verlaat en stuitert van voetstaking naar de ball-in.