Hoeveel zijn golfschoenen?

Roos Maas

het hangt af van hoeveel geld je hebt! Je wilt niet meer dan genoeg geld hebben om een paar golfschoenen te betalen.

Toen ik zag dat veel mensen me vroegen hoeveel ik moest uitgeven, vroeg ik hen: "Als je een goed paar schoenen wilt, hoeveel geld wil je dan?"

Ze antwoordden: "veel geld". Dat is wat ik wil voor mijn kinderen. Ik wil dat ze uitkijken naar een nieuw paar schoenen dat ze kunnen dragen waar en wanneer ze maar willen. Zie ook de vergelijking Hoe Hoog Is Een Deur. Hier heb ik de twee beste en goedkoopste golf schoenenwinkels. Ze bieden allebei kwaliteit, prijs en klantenservice. Je ze allemaal bezoeken, zelfs als je geen tijd hebt. Het zal echt je wilt bezoeken ten minste één van hen! En dit is mijn favoriete plek om te winkelen voor golfschoenen, want ik vind altijd een goed koopje. Het is maar een kleine winkel, dus je hebt geen tijd meer. Een paar jaar geleden liep ik door mijn plaatselijke supermarkt en een kleine oude dame benaderde me met een paar schoenen die ze kocht op een verkoop in een winkel in de buurt. Ze vroeg me of het goed zou zijn om ze mee naar huis te nemen, om ze in mijn schoenendoos te houden, maar in ruil daarvoor kreeg ik een gratis cadeau op mijn verjaardag. En hier is de kicker ... Ik heb de schoenendoos. Het is verbazingwekkend. Op dezelfde manier kan golfschoen een proefversie zijn. Het is de enige plek in de wereld waar ik een oude schoenen heb kunnen kopen. In mijn hele leven heb ik nog nooit deze bijzondere plek gevonden waar je gratis schoenen krijgen! En ik ben er nog steeds! Als je een vriend die een golf fan, en ook een schoen-liefhebbende een, geef het een keer te proberen, het misschien alleen voor jou. Een maand geleden kreeg ik een gloednieuw paar schoenen in een shopping spree in mijn lokale supermarkt.