Is er een goede online winkel voor golfschoenen?

Roos Maas

"Er is niet, maar ik heb een gratis hier"

Er zijn veel mensen in deze wereld die niet weten over golfschoenen, maar zijn enthousiast om ze te proberen voor zichzelf. Sommigen van hen zijn professionele golfers. Op dezelfde manier is Glazen Deur Hal het proberen waard. Anderen zijn golfers gewoon op zoek naar de beste en meest comfortabele product tegen de beste prijs, voor hun behoeften. Hier wil ik me alleen richten op de gemiddelde golfer. Waarom heb ik golfschoenen nodig?

Hier is hoe ik mijn golfschoenen review ontwikkeld:

Mijn golfschoenen review begint met het merk dat ik gebruik: Ergopon. Ik heb ook veel merknaam golfschoenen van vele andere bedrijven, met name van Ergo, dat is de Duitse naam van de Ergo merk gebruikt. De merken die ik prefereer: Nike, Asics en New Balance zijn de meest gebruikte schoenen voor golf. Ik denk dat de beste golfschoenen zijn die een goede balans tussen het comfort en de grip hebben. De Ergo Ergo 3, de Ergo Ergo 4 en de Ergo Ergo 6 hebben goede pasvormen in de laars. Ik hou van de Ergo 3 beter dan de Ergo 4, want het is zeer comfortabel. Bij het zoeken naar een golf schoen, ik denk dat het het beste is om hetzelfde merk te gebruiken als u al gebruikt. Als u een ander merk gebruikt dan het merk dat u al enige tijd gebruikt, kan het een beetje moeilijker zijn om te wennen aan de pasvorm. Dit is precies wat dit artikel duidelijk onderscheidt van andere artikelen zoals golfschoen. Ik adviseer dat je schoenen kopen met een ander merk van tijd tot tijd als de pasvorm slecht is, omdat de pasvorm van de huidige schoenen misschien goed zijn voor enkele jaren, maar niet voor jou. Wanneer de laars is echt moeilijk te krijgen in, moet u misschien de schoen te vervangen, dus zorg ervoor dat de pasvorm van de oude te controleren voordat u het gebruikt. Dus hier is mijn gids over hoe je de juiste maat te vinden om te kiezen voor golfschoenen.

Als u bijvoorbeeld een hoogte van 160cm en een gewicht van 150kg hebt, u Ergo 4/4-1/2 kopen. De Ergo 4 is een goede schoen voor u, als het gewicht is ongeveer 70 kg en de hoogte is 180cm. U de Ergo 4/4-1/2 ook kopen in verschillende kleuren, met verschillende maten: Dit is de Ergo 4 met de bruine kleur. In het geval dat je het nodig hebt voor een andere kleur, vindt u hier een bijpassende kleur. Ik ben geen grote fan van de Ergo 4/4-1/2. Het heeft een zeer smalle breedte voor mij en het heeft een grote hiel die maakt me ongemakkelijk voelen. Dus ik heb geprobeerd om een mooi paar Ergo 4/4-1/2 schoenen die mijn voet zou passen te vinden. De Ergo 4/4-1/2 is een van de meest populaire paar golfschoenen in de wereld, want het is comfortabel, duurzaam en zeer veelzijdig. In feite is het ontworpen om de meeste voeten in een breed scala van stijlen passen. Mijn vorige Ergo 5/5-1/2 was veel minder comfortabel en veel minder veelzijdig.