Is het mogelijk om golfschoenen terug te brengen?

Roos Maas

Tuurlijk, waarom niet?

Hier is de sleutel tot mijn retourbeleid: U ongebruikte/badgeloze golfschoenen binnen 7 dagen na het eerste gebruik retourneren. Je hoeft de schoenen geen volledige terugbetaling te geven, en je hoeft ze niet terug te sturen naar mij.

Dus hoe u terug te sturen uw versleten / badgeless schoenen?

Er zijn 2 manieren om ze terug te sturen. Overweeg een vergelijking van Strandtas Heren. Eerst u ze naar mij sturen via de sectie Contact me van mijn website, of u ze naar mij mailen op mijn kantoor, gelegen op het bovenstaande adres. Het is mijn begrip dat als uw golfschoenen werden gekocht via een golf winkel, kunnen ze worden teruggestuurd naar de winkel zonder kosten. In tegenstelling tot Sheepie Daktent, kan het merkbaar specialer zijn.

Ten tweede, als uw schoenen niet meer in goede staat zijn, u ze gewoon in de originele verpakking retourneren. Ik weet niet zeker of dit is toegestaan onder mijn garantie, dus als je vragen hebt over dit, voel je vrij om contact met mij op, ik ben meer dan blij om te helpen. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan Koplamp Audi Tt 8n.

Alle bestellingen worden verzonden binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling.

Ik heb ook een paar speciale promoties die zal beginnen op 2 augustus 2012. Gedurende deze tijd, als je een paar golfschoenen hebt gekocht, stuur ik je een cadeaubon van $ 50 ter waarde van $ 75 in bitcoin en $ 25 in contanten. Ik zal je ook een coupon e-mailen die je gebruiken bij elke bitcoin winkel of bitcoin ATM in de wereld. Mijn doel is om mijn bedrijf te laten groeien door geld te verdienen, en om mijn lezerspubliek te laten groeien, en ik hoop dat ik dat kan doen door deze blog bij te werken en met u mijn reis van leren, groeien en weer groeien met u te delen. In tegenstelling tot golfschoen Test is het dus merkbaar effectiever. Als de zon ondergaat en de wereld draait om nacht, zal ik houden u op de hoogte van mijn vooruitgang door het delen van deze blog. Deel dit met een van je vrienden die deel uitmaken van de bitcoin-community. Ik wil deze blog om bitcoin naar meer mensen te brengen.