Waarom heb ik golfschoenen nodig?

Roos Maas

Omdat ik golf speel en een goede schoen voor het spel wil. Dus dat is de vraag die ik beantwoord voor een lange tijd, maar er is een deel dat ik altijd al wilde zeggen: "Ik hou van de schoen!" En dat is waarom ik denk dat dit het beste artikel ooit geschreven over dit onderwerp.

Er zijn een paar redenen waarom mensen misschien willen een golf schoen die niet zal je eruit zien als een totale freak te kopen. Ik moet zeggen dat ik zeker een van die mensen ben. Ik heb gespeeld met een heleboel verschillende schoenen door de jaren heen, en ik heb gemerkt verschillende dingen over hen. Hoeveel zijn golfschoenen? Laten we ze nu doornemen. Ten eerste moet je kijken naar het prijskaartje: Zoals ik al zei, het prijskaartje is het belangrijkste dat mensen kijken bij het kopen van golfschoenen. Het maakt me niet uit of je je schoenen koopt voor een familieuitje of een speciaal evenement of als je een speciale korting krijgt in het winkelcentrum, je wilt er nog steeds zeker van zijn dat je je geld niet verspilt. Het beste ding om te doen is om een nieuw paar te kopen, maar als je op een budget, dan met alle middelen proberen om een gebruikt paar te kopen. Ten tweede, als je geïnteresseerd bent in het kopen van een paar schoenen met de zool inlegzool die is gemaakt in een bepaald land, dan moet je het meest huidige model van die schoen te krijgen. Hier zijn een aantal dingen die je misschien niet weet over de Sole Insole: De zool binnenzool is de zool van de schoen, en is gemaakt van leer. De zool inlegzool kan een andere kleur hebben, afhankelijk van het soort leer dat wordt gebruikt om de schoen te maken. De inlegzool is normaal gemaakt van een natuurlijk materiaal, zoals natuurlijke kalfsleer, suède, of synthetisch leer, maar het kan worden gemaakt met rubber, rubberen suède, of zelfs plastic.

De inlegzool is meestal gemaakt van een harde, synthetische rubberen zool (het soort dat wordt gebruikt voor tennisschoenen), maar kan ook worden gemaakt van de huid van een dier. De zool inlegzool heeft ook de neiging om te scheuren en gevoelig zijn voor scheuren tijdens het gebruik. Dit is zeker logischer dan golfschoen. Wanneer u klaar bent om een paar golfschoenen te kopen, moet u de grootte van de binnenzool en de zoolbreedte controleren voordat u een schoen uitkiest. Als u wilt ervoor zorgen dat u een goede pasvorm voor uw voeten, zorg ervoor dat u de Fit Checker. Als je voeten een beetje te klein zijn, kun je kiezen voor een bredere binnenzool. Golfschoenen komen meestal in twee basistypes: 1) De traditionele "toernooi" of "ball-n-shoe" model. Deze schoenen maken meestal gebruik van een hoge zolen, rubberen zool en een lichtgewicht, rubber-gebaseerde binnenzool. Deze schoenen hebben een laag zwaartepunt en zijn meer geneigd om uit te glijden. 2) De meer recente "adidas" of "Leather" model, die gebruik maakt van een lichtgewicht, suède-achtige zool en een dikkere inlegzool. Deze stijl van de schoen wordt over het algemeen beschouwd als "duurzamer en beter op de voeten" en is meer geschikt voor gebruik in de golfbaan en de baan.